Der er god økonomi i varmepumper

Contact An Agent

Varmepumper erstatter hele tiden flere og flere oliefyr omkring i Danmark, begrundelsen for dette findes i den besparelse der er ved at skifte til varmepumper fremfor oliefyr. En husstand på 130 kvadratmeter kan spare 4.500 kr. om året i forhold til at have et oliefyr, og nu begynder det at blive interessant, for man sparer også 51 øre pr brugt kilowatttime – som samlet set med de 4.500 kr. giver en årlig besparelse på 7.000 kr. Der findes derfor god økonomi i en varmepumpe, og det kan derfor hurtigt betale sig at skifte, på samme tid med at det er en mere naturlig løsning, frem for oliefyr, der også belaster miljøet mere, end varmepumper gør.

Vælger du at installere varmepumper og skrotter det gamle oliefyr, vil du altså se besparelser allerede med det samme – og din investering af sådan et varmeanlæg, vil blive tilbagebetalt til dig allerede indenfor 7-10 år, hvilket altså vil sige, at du indenfor de år får betalt investeringen tilbage, på samme tid med at du ser besparelser fra dag et du har de nye varmepumper installeret. Endnu en fordel ved varmepumper er, at de kan hente varmen direkte, og gratis, fra solen enten gennem jordens varme eller luften.

Ud over den gode økonomi der er let at finde i at installere en varmepumpe, er det derudover også en god investering set fra miljøets side. Det er vigtigt, at vi mindsker CO2-udslippet så meget som muligt, og det er denne type af varmeanlæg med til. Det er altså ikke blot på din pengepung at den gode økonomi ses, det er også i naturen, som bliver glad for et mere miljøvenligt valg. Så ønsker du god og billig varme, så overvej den grønne omstilling og installer varmepumper, og se besparelserne med det samme. Fremtiden er ikke så langt fra os, som vi går og tror.