En personlig træner er ikke kun for nybegynderen

Contact An Agent

Med en personlig træner får du en uddannet og erfaren person til at planlægge og strukturere din træning, og derudover får du et kæmpe motivationsboost som sætter gang i din træning.

Desværre tror rigtig mange, at en personlig træner kun er for nybegynderen – hvilket er langt fra sandt. En personlig træner er guld værd for alle, og det er uanset om du er ny eller meget erfaren.

Den personlige træner tager udgangspunkt i din situation, og derfor vil nybegynderen naturligvis få hjælp på anden vis end den erfarne løfter.

Hvordan en erfaren person kan få gavn af en personlig træner, vil jeg kort beskrive i denne artikel. Så hvis du har trænet i mange år, men gerne vil opnå lidt mere, så læs her hvordan en personlig træner kan hjælpe dig!

Få nye øjne på din træning

Hvis du har trænet i mange år, og har opnået gode resultater, så ved du sandsynligvis en god del om træningsplanlægning. Derfor har du nok heller ikke brug for en træner til at planlægge din træning helt fra bunden.

Det er dog altid en god ide at få en anden til at se på din træning (og planlægning af denne), og dermed få ny inspiration, input og generelle råd til det, du allerede ved.

I modsætning til nybegynderen har du ikke behov for at få din træning planlagt, men derimod effektiviseret og optimeret – og det er netop hvad en personlig træner kan gøre for dig.

Det er helt klassisk, at når man har trænet i mange år, så kører man i det samme spor dag ud og dag ind; og dermed sker der kun få ændringer i ens træning og dermed også i de resultater, man opnår. En personlig træner kan sørge for at dit træningsprogram bliver gennemset og optimeret, så du igen kan få det maksimale ud af din træning!

Bliv motiveret

Foruden fornuftig træningsplanlægning så kommer dine resultater naturligvis kun, hvis du er motiveret til at træne. Og hvis du er erfaren og har trænet i mange år, så ved du, at motivationen ikke altid er lige nem at bevare – og at det går meget udover din indsats i træningscenteret.

Din personlige træner kan hjælpe dig med at genfinde og bevare motivation – og forpligte dig – til at nå de mål du har sat dig. Det gør underværker for din træning – og dermed også dine resultater.

Med en personlig træner er du altså ikke alene om at nå dine mål, og får i stedet en sparringspartner som altid sørger for, at du får gjort de ting du skal.

Find den rigtige personlige træner

Det er naturligvis særlig vigtigt, at du finder en træner som er dygtig til at arbejde med erfarne atleter, og ikke en som har specialiseret sig i nybegyndere.

Det kan dog midlertidig være lidt svært, hvorfor det er godt at kende de rigtige steder at lede. Inde på www.fitproject.dk kan du gratis indhente tilbud fra op til 3 personlige trænere og derefter frit vælge, hvilken du ønsker at benytte.

For at få tilbud fra trænere, skal du blot beskrive hvad du ønsker hjælp til – og så får du hurtigt tilbud fra trænere som passer til dig.

Gør du det tydeligt, at du er erfaren og leder efter en træner som kan hjælpe dig, så får du kun tilbud fra trænere som er i stand til at gøre en forskel for dig. Nemt – ikke?

Held og lykke med din træning!