Husk at vedligeholde din plæneklipper

Contact An Agent

Når tiden er kommet til at man atter skal i haven og bruge nogle timer om ugen på at slå græsset, så er der mange der tager deres plæneklipper for givet. Den har da altid virket, så hvorfor skulle den ikke også gøre det nu? Det er desværre ikke sådan det fungerer, da en plæneklipper kræver, at man holder den ved lige, så den ikke går i stykker og samler for meget snavs. Så forkorter man nemlig levetiden drastisk og det kan hurtigt blive dyrt, hvis man skal ud og finde ny plæneklipper i tide og utide, hvis man kunne have løst problemet med en hurtig tur med højtryksrenseren.

Sørg for at gøre din plæneklipper ren

Selvom det umiddelbart lyder vigtigt at vedligeholde sin plæneklipper, så er der ikke særlig mange der tænker på rengøring når de hører ordet vedligehold. Det er dog stadig en utrolig vigtig del af det. Når du klipper græsset, så bliver der hvirvlet en masse forskellige genstande igennem maskinen, som både kan sættes sig fast, efterlade mærker eller meget andet. Græs sætter sig naturligvis også fast og hvis det bare er en lille smule fugtigt, så danner der sig hurtigt store plamager, som kan reducere ydeevnen af din plæneklipper og derfor gøre det til en meget frustrerende oplevelse at bruge den. Så hvis du vil have en god plæneklipper, så skal du sørge for at den er rengjort – og det er ikke kun én gang om året, men jævnligt.

En god plæneklipper er en serviceret plæneklipper

Der er dog ikke helt nok bare at gøre den rent. Da en plæneklipper ofte har en motor, så skal du også huske at servicere den og holde den i topform, så den kan holde sig i lang tid og yde det optimale.

Læs mere om plæneklippere og vedligehold på plaeneklipper.net.