Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Contact An Agent

Alt for tit oplever vi at modtage gaver, som ikke lige rammer helt plet. Og da mange af os ikke altid er så gode til at få byttet gaverne, sker det tit, alt for mange pakker står og samler støv, når vi er kommet ind i januar måned.

Selvfølgelig bør vi være bedre til at bytte, hvis vi modtager gaver, som ikke ”lige er os”. Men der kan være flere grunde til, at pakkerne bare ender med at stå ubrugte hen hjemme i skabet.

Måske kan gaven slet ikke byttes, måske har vi bare haft for travlt til at få den byttet eller måske synes vi at det er lidt synd, for den som har givet gaven, hvis vi barer farer hen og bytter den lige efter jul. Men alt i alt er det jo faktisk endnu mere ærgerligt, hvis pakken bare kommer til at stå uden at blive brugt. Vi kunne jo have fået en god og brugbar ting i julegave i stedet.

Bliv bedre til det med ønskelister

Vi bør nok alle blive bedre til det med at lave en ønskeliste – og til at kræve en ønskeliste fra dem, som vi selv skal give en gave.

Med en god ønskeliste bliver chancen noget mindre for, at gaverne skal byttes eller at de kommer til at stå ubrugte hen. Samtidig er vi også mere sikre på at komme med en gave, som modtageren virkelig kan bruge til noget. Det er en win-win situation for alle.

Start din ønskeliste i god tid

Gør det til en vane at starte med din ønskeliste i god tid. Så kan du stille og roligt tilføje dine ønsker efterhånden, som du kommer i tanke om dem. Og så er du også klar, når de første begynder at henvende sig for at høre, hvad du ønsker dig.

Skal du selv ud at købe gaver, er det også altid rart at være lidt på forkant. Det giver ro i sjælen og mindre stress i en ellers travl tid.

Starter du din ønskeliste i god tid er chancen meget større for, at du kan finde på nogle gode og relevante ting at ønske dig. Så slipper du lettere for at stå i sidste øjeblik med spørgsmålet ”hvad skal jeg ønske mig i julegave?”

 

Disclaimer