Nogle lever for at spise, andre spiser for at leve

Contact An Agent

Mad og hygge hører ethvert godt selskab til. Lige fra tidernes morgen har man altid inviteret gæster og andre på en bid brød og lidt drikke. Når man holder nogle af livets store fester, så vælger mange at holde det på en kro, så man dermed slipper for selv at stå med maden og måske ønsker nogle af gæsterne også at slippe for at køre hjem og i stedet overnatte.

Med til en god fest hører også forskellige festlige indslag – det være sig taler, sang, musik og sjove lege.

Trænger man til en god fest med god mad, men har ikke lige noget indenfor rækkevidde, så kan man jo sagtens lave sin egen lille fest hjemme ved spisebordet.

Naturligvis kan man lave noget god mad og hygge sig med det, men man kunne også prøve kræfter med et af de seneste år helt store spil succeser, nemlig spillet ”A la Carte”, hvor man skal forsøge sig ud i finere fransk madlavning, heldigvis kun med papbrikker. Man skal forsøge at lave forskellige madretter, men det er sværere end det lige ser ud til. Kommer man for eksempel for meget salt i sin ret, så bliver den overkrydret og er dermed lige til at kassere. Satser man på den store gevinst, risikerer man, at maden brænder på, hvilken heller ikke giver mange point.

Et andet hyggeligt madspil er kortspillet ”Mamma Mia”, hvor selv de mindste skolebørn kan være med og samtidig er det yderst underholdende for voksne. Her gælder det om at lave forskellige pizzaer ved hjælp af egne og øvrige spillers kort. Det er yderst simpelt at sætte sig ind i og et rigtig hyggeligt og hurtigt spil, som sagtens kan spilles, mens gryderetten står og simrer på komfuret.

Skal det være mere dramatisk og vil man gerne forestille sig, at man befinder sig på en hotel, en kro eller lignende er det efterhånden klassiske ”Cluedo” værd at prøve. Du er inviteret til en fest, hvor værten bliver slået ihjel. Opgaven er at opklare, hvem der er morderen, hvor mordet er begået og hvad mordvåbenet er. Der er naturligvis mange suspekte mennesker til stede, så opgaven er ikke så simpel og mange mistænkes undervejs.