Oplevelser på polterabend

Contact An Agent

Nu skal det helst ikke gå alt for vildt for sig, bemærkede Karina, da jeg og en af mine venner orienterede hende om, at vi aftenen efter ville komme og hente Claus og tage ham med på en polterabend. Karina og Claus skal giftes på lørdag, men vi havde valgt at afvikle hans polterabend allerede lørdagen før.

Det blev heller ikke særlig vildt, men vi havde til gengæld en rigtig sjov og hyggelig aften ude på et nedlagt landbrug, hvor ejeren har etableret en række sjove aktiviteter med mange forskellige oplevelser, som bliver benyttet flittigt til den slags begivenheder.

Ejeren fortalte, at han selvfølgelig ikke kan leve af polterabend-arrangementer alene, så han har for længe siden oprettet sit eget website, hvor han tilbyder oplevelsesgaver i en række forskellige prislejer.

For eksempel kan man også overnatte på stedet i et af de fire temmelig luksuriøse værelser, han har fået indrettet i den tidligere staldbygning på gården. Der er anlagt en bane i terrænet, hvor man kan drøne rundt i små terrængående gokarts, ligesom der er en masse fysiske aktiviteter som klatring på en klatrevæg og den slags.

Min næste udvidelse bliver nok et ordentligt restaurationskøkken, for som det er i øjeblikket, får jeg maden bragt ud fra en restaurant inde i byen, fortalte ejeren, men jeg kan nok få en bedre forretning ud af det ved at ansætte en kok og få lavet maden her på stedet.

Faktisk er der så god afsætning af de oplevelsesgavekort, jeg sælger på nettet, at det vil være en god investering, fortalte han.