tors. jul 18th, 2024

Senior dating er blevet populært efter flere og flere seniorer har fået adgang til både computer og internet, og er blevet trygge ved at date online. Den stigende interesse for senior dating betyder ikke overraskende at der arrangeres flere og flere senior dates.

Er senior dating anderledes?

Er en senior date så forskellig fra en date med yngre mennesker? Egentlig ikke, for spændingen, usikkerheden og sommerfuglene i maven vil være der uanset alder. Det er meget muligt a senior dates er mere afslappede, men mange oplyser at de var lige så nervøse som da de skulle på deres første date for både 20, 30 og 40 år siden. Og hvorfor skulle det også være anderledes?

Man har fundet en person via senior dating som man i første omgang syntes rigtig godt om, og nu skal der arrangeres en senior date, hvor man skal møde personen for første gang i det virkelig liv. Hvis det ikke giver sommerfugle i maven, så er det næppe den rigtige person.

Mange vælger også at mødes til en kop kaffe, eller måske en lang gåtur i byen eller langs stranden. På den måde kan du hurtigt vurdere om kemien er der, og er den det, så kan du jo hurtigt tilføje en god middag til jeres senior date. En senior date bør være alt andet end kedelig. Arranger en senior date som du selv ville blive glad for at blive inviteret på, så kan det ikke gå helt galt.

Populært i hele verden

Det er ikke bare i Danmark, at senior dating er blevet populært online. Over hele den vestlige verden ser man samme tendens. Og det har bl.a. danske 40plus.dk draget nytte af ved tidligere at oprette en afdeling i Sverige og ved senest at have åbnet en belgisk afdeling på 40plus.be.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *