Danske knægte innoverer

Contact An Agent

Hvis du har holdt øje med vejrudsigterne, så har du sikkert opdaget, at sommeren har meldt sin ankomst. Det forholder sig jo sådan, at man kalder det for en ’sommerdag’, når temperaturen overskrider de 25 grader celsius – og det sker her i ugen. Det kan vi jo kun glæde os over, for sommeren er nu engang fantastisk. Jeg får altid glædet mig ufatteligt meget op til sommeren, fordi vinteren i Danmark er så lang, kedelig og mørk.

En af de ting, som jeg glæder mig allermest til, er at smide det tunge overtøj, støvlerne og huen – og i stedet hoppe i et par lækre denimshorts, en t-shirt og hive solbrillerne frem fra gemmerne. Ligeledes glæder jeg mig til at få købt en masse lækkert modetøj, der kan opdatere den triste og mørke garderobe lidt.

Det skal du købe op til sommeren

Der er altid fokus på farver og print til sommer – og i år bliver absolut ingen undtagelse. Til gengæld er der kommet en masse nye tøjmærker til mænd, som kan byde på noget nyt og spændende modetøj. Jeg er især tosset med mærket Les Deux, der er startet af to unge fyre fra København.

Les Deux har en meget minimalistisk stil, og det synes jeg er superfedt. Jeg har altid holdt meget af den klassiske herremode og tøjmærker som eksempelvis Minimum. Nu er der, til min store glæde, kommet flere af den slags tøjmærker til mænd, og Les Deux er altså en af dem.

Se et stort udvalg af Les Deux her.

En af de ting, som jeg synes du bør investere i frem mod sommer, en lækker og luftig skjorte. Og her finder du altså ikke ret mange, der gør det bedre end Les Deux. Stilen er frisk, og en af årsagerne til den store succes, er sikkert også, at drengene bag mærket ved hvad herremoden har manglet. Jeg er særligt vild med hvide skjorter fra Les Deux, da de passer perfekt til mine elskede denimshorts.

Det var mit bud på, hvad du skal investere i op til sommerens komme. Har du selv nogle forslag, så smid endelig en kommentar til indlægget.

Disclaimer