Hjælp – ferie i Danmark i år

Contact An Agent

Efter adskillige år med diverse charterferier – og mange af dem rigtigt gode – har vi på familierådet forleden besluttet, at i år skal vi holde ferie i Danmark. Der er så meget af Danmark, vi mangler at opleve, og hvorfor så ikke prøve kræfter med det åh så danske sommerhus? Det er i hvert fald, hvad vi vil gøre. Og vi har såmænd også i hvert fald ét kriterie, som der var bred enighed om på familierådet – vi vil kun kigge efter poolhuse.

Lille overraskelse ventede os

Vi satte vores ældste søn til at gennemtrævle internettet for muligheder, for det er han bare rigtig god til. Efter et par dage præsenterede han os så for et alternativ til de sommerhusbureauer, vi ellers havde listet som de steder, hvor vi helst ville leje feriehuset gennem. Med sin vanlige sans for dramatisk præsentation deklarerede han: “Vi skal leje direkte af ejeren – det er bedre huse til lavere priser”.

Privat udlejede sommerhuse?

Jamen – hvordan pokker finder vi da sommerhuse, som ejerne selv udlejer? Det var min kones første spørgsmål, og hun fulgte op med en lettere indebrændt melding om, at hun bestemt ikke havde lyst til at køre rundt i dagevis og kigger efter udlejningsskilte – eller trævle lokalaviser i dagevis.

Sønnike grinede bare og sagde: “Mor! Vi skriver altså december 2015, og vi har internettet. Det er absolut intet problem!”.

Han viste os så hjemmesiden ferieboligweb.dk – og det er en hjemmeside, der har tusinder af private sommerhuse og ferieboliger til leje. Faktisk ikke kun i Danmark men også masser af andre lande i Europa. Nu er det jo så Danmark, vi er interesserede i denne gang, men jeg noterede mig da alligevel, at vi altså også kan finde feriehuse i andre lande på Ferieboligweb. Hvem ved, om vi også næste ferie vil holde den i Danmark? Og tanken om en ferie – eller en ekstra ferie – i en feriebolig i et andet land er faktisk ganske tiltrækkende for mig.

Disclaimer