Hvis flyet er forsinket

Contact An Agent

Der er lige lovligt meget larm her i huset i dag. Her er også en stemning, der er helt særlig: Forventningens glæde. Vi har nemlig i sidste øjeblik fundet på, at vi køber en af de billige rejser til Grækenland, som min fandt ved et tilfælde i forgårs. Han sad og legede med sin IPad, og pludselig så han den her reklame, som han klikkede ind på. Han fandt en rejse til Rhodos og spurgte mig, om jeg syntes, at det ville være en god idé, hvis vi tog afsted i børnenes efterårsferie.

Var lidt betænkelig

Først var jeg lidt betænkelig. Det kom meget pludseligt. Jeg var – og er – slet ikke forberedt på en ekstra ferie i syden. Men en lille stemme inden i mig sagde, at det kunne da være så lækkert at komme derned. Så jeg sagde, at jeg synes, at det er en strålende idé. Han bookede derfor rejsen til os alle 4. Vi skal bo på et forholdsvist stort hotel. Billederne, jeg har set fra det, viser et fint og velplejet sted. Håber ikke, at det er blevet helt nedslidt her i løbet af sommeren, der er gået nu. Jeg har jo hørt, at turismen i Grækenland er gået over al forventning her i år. Vi ser. Det bliver under alle omstændigheder rart at komme derned.

Forsikring og erstatning ved flyforsinkelse

Min mand har også købt rejseforsikring. Den vil dække sådan noget som ulykker, mistet bagage og flyforsinkelse. Jeg håber ikke, at vi får brug for forsikringen. Men den er rar at have, hvis nu vi skulle være uheldige. Og man kan få en hel del i erstatning ved forsinket fly: https://www.rejsepriser.dk/flyforsinkelse/

Da vi fortalte børnene, at vi tager afsted i morgen, opstod der et kaos her i huset. De er begge to meget bevidste om sig selv og deres fremtoning. Så der kom fart i vaskemaskinen. Der blev hevet kufferter ned fra loftet, og lige nu er vi i et herrens rod, fordi alle pakker. Vi skal meget tidligt op i morgen. Nu krydser vi fingre for, vi kommer til det græske uden forsinkelser!

Disclaimer