Kokkens køkkenmaskiner

Contact An Agent

Kroens kok – chefkokken altså – må jo siges at være vidende om mad. Og når han giver gode råd om det at lave mad, lytter jeg andægtigt, for han er jo en yderst anerkendt kok. Derfor var det også ham, jeg spurgte til råds, da jeg skulle købe en køkkenmaskine til min kone. Og han var ikke vaklende ét sekund: Det skal være Kenwood!

Kenwood køkkenmaskiner – hvorfor?

Han var nu vældigt rar, så han foreslog, at vi lige satte os ned og tog en smøg og en kop kaffe, mens vi snakkede om de der køkkenmaskiner. Det gjorde vi, og han begyndte at fortælle, hvorfor han så krystalklart anbefaler Kenwood frem for alle andre:

Når jeg skal bruge en køkkenmaskine, er der flere ting, der tæller for mig. Og nu taler jeg ikke om de store og professionelle maskiner her på hotellets køkken, men jeg taler om køkkenmaskiner til privat brug. Det er vigtigt for mig, at de er solide, så de kan holde til alt fra de letteste til de tungeste opgaver som for eksempel at ælte store mængder tung dej. Det er også vigtigt, at der er tilpas meget hestekræfter i motoren, så den virkelig kan arbejde.

Endelig er det ikke uden betydning, at der kan fås både tilbehør som blendere, juicepressere osv. til en køkkenmaskine. Og at det tilgænglige tilbehør er lige så solidt og i samme høje kvalitet som selve køkkenmaskinen. Og der er sgu kun ét mærke, der kan levere hele dynen: Kenwood.

 Julegaven til min mor

Efter den svada fra Klaus (kokken) var der ikke så meget tvivl hos mig om, hvad jeg skulle købe til min one, som jo så brændende ønskede sig en ny køkkenmaskine. Nu er det jo tæt på jul, så da jeg gik ind på skiftselv.dk for at finde sådan en Kenwood, slog det mig, at jeg jo da kunne købe to og dermed have julegaven til min mor på plads.

Og hos Skiftselv.dk kan man også købe reservedele til ALT!

Det gjorde jeg, og to dage senere stod der to fine pakker med hver sin Kenwood på stuebordet. Jeg nåede lige præcis at få dem gemt væk, inden min kone kom hjem fra arbejde. Og nu skal jeg så lige have fundet en passende lejlighed til at få dem pakket smukt ind, så der er klar til at komme under juletræet. Eller rettere: Ved siden af juletræet, for de er da godt nok store!