Souvenir fra ferien

Contact An Agent

For ikke så længe siden havde vi fået nogle væggelus bid, fra sengelus vi havde taget med hjem i vores bagage fra en ferie til det sydlige Europa, nærmere betegnet Rom.

Det var en forfærdelig oplevelse, om vi led under i mange uger. Vi fandt godt nok en rigtig god skadedyrsbekæmper i København, der kørte hele vejen til Århus for at lave en væggelus behandling. Inden da havde vi undersøgt grundigt, hvem vi skulle vælge. Det var jo helt tydeligt, at vi havde væggelus symptomer, og vi havde da også set dem levende i sengen.

Så diagnosen var ikke til at tage fejl af. Så skulle vi bare i gang med at give dem noget spray, så vi ikke ville smitte vores venner og familie, når de kommer på besøg. Æg er jo noget af de værste fik vi fortalt. Så det gælder om at få dem bekæmpet, før end man skal gøre sig nogle forhåbninger om at blive dem kvit. De fleste der har prøvet at få væglus ved alt om, hvor svære de er at komme af med.

Bed Bugs?

Det er jo bare at spørge de hoteller, der har haft problemer med bed bugs. For nyligt læste jeg i avisen, at man havde lukket et helt hotel, fordi de havde vækkelus i alle revner og sprækker. Det er jo ikke ligefrem noget, der fremmer den gode omtale. Jeg ved i hvert fald allerede nu, at det ikke er et sted, hvor jeg vil overnatte. Det gælder også, selvom jeg nu har kendskab til at rigtig godt firma, der kan forestå en væggelus bekæmpelse, så man hurtigt kan komme af med dem, uden at man selv skal ud at købe en masse gift.

Så fra nu af, er vi altid opmærksomme, når vi skal ud. Vi vender altid sengen om, så vi kan se om der er tegn på væggelus. Er der ikke det, kan man roligt sove, uden at skulle tænke på møl, skadedyr og andet kravl, der kan komme til en om natten. Det værste der findes er, når der dannes en masse billeder inde i hovedet på en, og man kommer til at tænke på en masse symptomer, der måske slet ikke findes. Men disse blodsugende insekter, kan man altid kende, da de er ret store og derfor let genkendelige.

Hver morgen kigger vi efter stik og bid på arme og ben. Det er åbenbart følgevirkningerne ved at have haft vægge lus.

Disclaimer