tors. jul 18th, 2024

Hvad er mere fantastisk end at bruge sin ferie på en dejlig og hyggelig bondegårdsferie sammen med ens familie, du vil få oplevelsen af den flotteste natur på landet, vågne op om morgen til masser af fuglekvidder og ikke mindst nyde alt den friske dejlige landluft, det er da livet hvis det skal nydes. 

At tage på bondegårdsferie er ikke en ferie i luksus klassen, her vil du have halm i strømperne og jord under neglene, men børnene ville elske denne ferieform. En bondegårdsferie – er en skøn ferie man holder på en bondegård sammen med familien, i vil selvfølgelig få jeres eget værelse, maden vil bondegårdsfamilien nok sørge for til jer, og eller måske har stedet endda en grill, så i kan sidde og grill hygge om aftenen. Børnene kan være med til at komme i staldene om morgen og fodre dyrene, se hvordan en ko bliver malket, samle æg ind hos hønsene og ikke mindst kæle med alle gårdens dyr. En anden god ting med bondegårdsferie er at i som familie kan få en masse viden om landbruget, hvor kødet vi spiser kommer fra, hvordan grøntsagerne gror og komme med ud at se alle bondemandens grøntsager, i har sikkert en masse spørgsmål til bondemanden og bondekonen og dem vil de besvare med glæde for jer.

Ud over selve ferien så har gården mange andre aktiviteter, det variere selvfølgelig fra sted til sted hvad de kan tilbyde. Nogle steder kan du komme ud og sejle i kano, andre steder kan tilbyde undervisning i hesteridning, og nogle steder har du muligheden for at tage din egen hest med på bondegårdsferien. Andre steder kan tilbyde fodboldgolf. Tag og kig nettet igennem og fin den ferieform i forventer og ønsker af en bondegårdsferie, der er rigtig mange sider at besøge så med sikkerhed er der også lige netop den bondegårdsferie i drømmer om. God ferie!

 

 

Disclaimer

By admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *