tors. jul 18th, 2024

Det bliver stadig mere og mere populært at date på nettet. Men hvorfor er det så populært? Er der en bagside af medaljen? Og hvordan dater man succesfuldt på internettet? Dette er nogle af de spørgsmål, som denne artikel vil prøve at besvare.
Så hvis du er interesseret i at date på nettet, er du landet på det rigtige sted – og her starter vi altså med de dårlige nyheder.

Dating på nettet kan give en tilbagegang i kønsroller

De dårlige nyheder omkring dating online er blevet undersøgt af et britisk forskningshold, som har forsket i online dating i mange år. Undersøgelsen viser faktisk, at denne virtuelle datingverden resulterer i, at vi ser en tilbagegang til tidligere kønsroller.
På nettet er det meget ofte mændene, der tager initiativet, og kvinderne, der afventer. Det store fokus, der har været på ligestilling og kønsroller, ser altså ikke ud til at have slået igennem online. Det bliver ofte sagt, at netdating er perfekt for personer, der er en smule generte. Og det hænger faktisk meget godt sammen med denne udvikling. Brugerne søger nemlig tilbage til de trygge mønstre, hvor det er manden, der byder kvinden op til dans.

Det bliver dog stadig mere og mere populært

Der er en enkelt dating side, som prøver at gøre op med dette problem. Her er det nemlig udelukkende kvinderne, der kan skrive den første besked og derved skabe den første kontakt. Datingsiden har oplevet stor succes med dette, så det kommer man muligvis til at se mere af i fremtiden.
Indtil da går det dog stadig godt for de utallige dating sider, som man kan finde på nettet. I år 2018 var der stadig flere, som brugte teknologien til at finde kærligheden. Dette gælder både for dating hjemmesider og de mange apps, der findes.

Klar til at date online? Følg disse tre tips

Er du selv klar til at date online? Eller er du mere til at finde en partner i den fysiske verden? Vi har fundet tre datingtips, du både kan bruge online og i virkeligheden. Her er de:

Vær ærlig!

Om du taler med en potentiel partner i baren, eller du er ved at oprette en datingprofil, er det vigtigt, at du er ærlig. Det hjælper ikke noget at fremme dig selv ved at lyve, da dette ofte kan komme til at skade dig i fremtiden.
Det handler dog også om ikke at være alt for ærlig – nogle ting må man gerne holde for sig selv.

Portrætter dig selv i et godt lys

Selv om du skal være ærlig, kan du sagtens sælge dig selv. Det er derfor vigtigt, at du fremhæver dine gode sider for at tiltrække potentielle partnere.

Vær åben og venlig

Med åbenhed og venlighed kommer du rigtig langt, så hvis du er sympatisk og imødekommende, kan du helt sikkert finde en god date på nettet eller i virkeligheden, hvis du bare prøver.

Disclaimer

By admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *