tors. jul 18th, 2024

Aida porcelæn har prydet de danske hjem igennem flere generationer. De fleste af os kan sikkert huske hvordan enten vores mor eller mormor elskede at benytte sig af deres Aida porcelæn skåle og service. Aida er nærmest blevet synonym med danske køkkener og spiseborde. Uanset hvor vi kigger kan vi se service eller skåle designet af Aida.

En trend er født

I de gamle dage var alt service som var lavet af porcelæn dækket med mange forskellige mønstre, farver og blomster. I sådan et grad at det nærmes blev vulgært og dækkede stort set hele den hvide porcelæn. Aida grundlæggeren fandt på ideen at holde service og skåle i en enkel og flot design hvor det flotte hvide porcelæn blev fremhævet. Og det blev et øjeblikkelig hit. Aida har sidenhen forsynet danskerne og resten af Norden med det flotte hvide porcelæn service og skåle. Og det store succes er blevet succesfuldt viderebragt igennem flere generationer.

Efter den første store succes som blev opnået ved lanceringen af flotte og enkle kaffe kopper gik tingene meget stærkt med Aida service. Aidas grundlægger gjorde klogt i at gøre det præcist modsatte som datidens service producenter gjorde. Nemlig at holde tingene enkelt. Ved at male det hvide porcelæn med flotte mens tilfælde striber har Aida opnået et succes som datiden andre service producenter kun kunne drømme om.

Selv nu, mange år efter den oprindelig kaffekop og bedste kaffemaskiner og kom til verden bliver Aida betragtet som en design firma og koncept hus som sætter pris på innovation. Dette opnås ofte igennem et sammarbejde med kendte danske og udenlandske designere som er med til at sætte et særlig præg på Aidas flotte og stilfulde service og porcelæn bestik.

Aida er lig med god kvalitet

Men det er ikke kun stilen som har sikret Aidas succes igennem tiderne. Ligesom med alt andet er krav til kvaliteten steget med tiden. Den selvbevidste forbruger som vi er blevet til idag ønsker ikke at bruge alt for mange penge på noget som ikke vil holde i længere tid. Derfor er Aidas porcelæn service og andre produkter lavet af materialer som er af yderste kvalitet. Aidas produkter er flotte, unikke og hårdførhed. Og uanset om du vasker Aidas service i hånden eller om du benytter dig af opvask maskinen kan du være sikker på at din Aida sæt ikke vil gå nemt i stykker. Dermed skal du ikke frygte at din yndlings Aida sæt vil gå stykker når du er lidt hårdhændethed overfor den. Vil du vide meget mere om Aida, Kay Bojesen, Hoptimister, Eva Solo, Georg Jensen, Holmegaard, ja kort sagt alle mærker inden for isenkram, så kig forbi Pengeguru.dk

Disclaimer

By kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *