Backgammon kan spilles af alle aldersgrupper

Contact An Agent

Der er mange spil, hvor der er aldersrestriktioner eller andre faktorer, der sætter begrænsninger for hvem der kan spille og hvornår. Backgammon er et spil, som alle kan spille og deltage i, dog kan man kun spille to ad gangen, dog kan man afholde sine egne små familie- eller venneturneringer, hvor man hele tiden spiller mod rundens vinder eller taber. Der findes forskellige måder at spille Backgammon på, dette kan være den forsimplede udgave, hvor der spilles med almindelige terninger, eller det kan være den mere voksne udgave, hvor der spilles med den store terning.

Backgammon er et spil, hvor alle kan være med

Der er i princippet ingen aldersbegrænsning på backgammon, dog skal man tænke på at små børn ikke bør spille uden opsyn af en voksen, da både terninger og brikker kan udsætte barnet for kvælningsrisiko. Det er dog kun et spørgsmål om tid før man kan lære sine børn at spille backgammon, da dette er et spil, hvor alle kan være med. Det eneste der kræves er at man tager sig den tid man skal bruge før barnet rigtigt forstår reglerne, hvilket højner spillekvaliteten en del både for børn og voksne.

Spil Backgammon til familiefesterne – det er et hit

Der er mange gode grunde til at hive sit Backgammon spil frem fra gemmerne når familien kommer på besøg, det er en måde hvorpå man kan komme hinanden nær, på en sjov måde og hvor man samtidig kan få brugt sine ensomme hjerneceller lidt. Backgammon er et spil, der ikke er dyrt at anskaffe sig og desuden er reglerne yderst nemme, hvis blot man starter med den simple metode, hvor man blot bruger de almindelige terninger. Backgammon er kort fortalt et spil, hvor alle kan være med uanset alder, spillevidenskab og temperament.

 

Disclaimer