Rul dit puslespil sammen og gem det væk

Contact An Agent

Er du typen, som elsker mange timer i selskab med et puslespil? Måske et puslespil som er et af de lidt større projekter? Så kan det være en måtte til puslespillet lige er noget for dig. Det er en let og overskuelig måde at kunne gemme sit puslespil væk på, hvis man skal bruge pladsen, som det optager, til noget andet.

Gem dine store puslespil

Puslespil kan nemt komme til at tage lang tid. Dette kan især ske, hvis man vælger et puslespil med mange brikker. Udover tiden så fylder det også meget. Med den her smarte opfindelse, så kan den hjælpe dig med at gemme dit puslespil væk til enhver tid.

Dette sker ved hjælp af måtten. Den er nemlig indrettet sådan, at den hurtigt kan rulles sammen uden at ødelægge puslespillet. Du kan derfor nemt gemme det væk, og sørge for bordet er ryddet til aftensmaden eller når der f.eks. kommer gæster – eller hvis du bare trænger til en pause væk fra lægningen af puslespillet.

Lær at bruge den

Det forholdsvis nemt at gøre bruge af denne metode. Det kræver at du har måtten, hvor du kan rulle dit puslespil væk i. Når du ikke længere vil samle puslespil, så ruller du den sammen. Herefter putter du måtten i et rør, hvorefter det kan gemmes væk. Når du så gerne vil samle igen, så er det nemt at tage ud igen.

Det bliver ikke lettere end det og der er derfor ingen undskyldning for ikke at gå i gang med at lægge de store puslespil på spisebordet – bare fordi der kommer gæster på lørdag. God fornøjelse!

Disclaimer